Cuidadors gent gran

Cuidadors gent gran a domicili

A Home Server Barcelona, no només ens limitem a proporcionar serveis de cura. Els nostres cuidadors de gent gran estan aquí per brindar-li tranquil·litat, sabent que el seu ésser estimat rep la millor atenció possible a la comoditat del seu propi domicili.

Cuidadors gent gran

Els nostres serveis

A Home Server Barcelona, ens especialitzem en oferir un servei integral de cuidadors de gent gran directament al domicili, dissenyat específicament per satisfer les necessitats individuals de cada família.

Quan ens trieu, donem principi a un procés meticulós i exhaustiu que ens permet comprendre a fons les necessitats específiques del seu ésser estimat. Ens reunim amb vostè per obtenir informació detallada sobre les preferències, requisits mèdics, rutines diàries i qualsevol altra consideració que pugui afectar el tipus de cura requerida.

El nostre equip de professionals s’esforça per oferir no només assistència pràctica, sinó també suport emocional i companyia, creant així un entorn en el qual els seus éssers estimats es sentin segurs, còmodes i atesos.

calidad de vida
Resol els teus dubtes
sobre els costos:

Cada situació és diferent. Proporciona la teva
informació i obté un pressupost basat en les teves
necessitats de manera senzilla. Resol els teus
dubtes sobre els costos

Cuidadors de gent gran a domicili

Els avantatges de recórrer a cuidadors a domicili

Contractar un servei de cuidadors de gent gran a domicili a Barcelona ofereix diverses avantatges, entre les quals s’inclouen:

 1. Personalització de la cura: El servei d’ adapta a les necessitats específiques de cada persona gran i el seu entorn.
 2. Comoditat a casa: Permet que la gent gran rebin atenció en l’entorn familiar.
 3. Atenció individualitzada: Els cuidadors es centren en l’atenció personalitzada.
 4. Flexibilitat: S’ajusta als horaris, i rutines de la persona major.
 5. Suport emocional: A més de l’assistència pràctica, els cuidadors ofereixen supor emocional, creant un vincle significatiu amb la persona atesa.
 6. Seguretat: La supervisió constant a casa, ajuda a prevenir accidents i proporciona tranquil·litat tant a la persona major com a la seva família.
Servicio de Ayuda a Domicilio barcelona

Les cures aportades per la persona cuidadora

Atención y Cuidado

Atenció
i Cura

Tareas del Hogar

Tasques
de la Llar

Aseo Personal

Lavabo
Personal

Hábitos

Hàbits

Control Medicación

Control
Medicació

Compras diarias

Compres
diàries

Comidas

Menjars

Actividad Física

Activitat
Física

Cuidadors de gent gran

Les etapes del seguiment
cuidadora a domicilio

Després d’un breu contacte per correu electrònic, WhatsApp o telèfon, es passa a diverses fases de seguiment:

 1. Entendre les necessitats: S’avaluen les condicions de salut,
  preferències i expectatives de l’usuari per adaptar el servei a les seves necessitats.
 2. Presentació de la proposta de servei: Es proposa detalladament el servei més adequat segons les necessitats especificades.
 3. Confirmació i acord: Després de la revisió, resolució de dubtes i confirmació del servei, s’estableix un acord formal.
 4. Implementació del servei: Es coordina l’assignació de cuidadores adequades a les necessitats existents.
  5. Seguiment continu: S’estableix un sistema constant de seguiment per avaluar la qualitat i la satisfacció.
 5. Ajustos i millores: Es realitzen ajustos segons el feedback i la retroalimentació obtinguda.

El seguiment i avaluació constant es crucial per asegurar l’ efectivitat del
servei i i realitzar millores contínues.

FAQ

Principalment a les famílies que tenen persones majors amb necessitat cuidadors, ja sigui per funcions d’atenció personal a la persona dependent o per a la gestió i manteniment de la seva llar. L’objectiu és facilitar la vida de les persones dependents, ajudant-les en allò que necessitin i proporcionant-los confiança i seguretat.

Contractar una persona cuidadora professional per a un familiar gran dependent és una de les millors decisions que podem prendre per millorar la seva qualitat de vida. Gràcies a l’ajuda a domicili, la persona gran pot romandre en el confort i seguretat de la seva llar al costat dels seus éssers estimats, alhora que rep l’atenció que necessita.

Una de les principals avantatges de comptar amb l’assistència d’una persona cuidadora és que els familiars queden alliberats una mica de la càrrega que suposa atendre a un gran dependent les 24 hores del dia. Això els permet dedicar més temps a acompanyar a l’ésser estimat des del vincle familiar, sense haver de centrar-se tant en les tasques assistencials més complexes.

D’altra banda, la nostra empresa de referència Home Server compta amb personal cuidador altament qualificat i amb experiència demostrable en la cura de persones grans en situació de dependència. Per tant, no només s’alleuja la càrrega familiar, sinó que es garanteix que les necessitats de la persona gran queden òptimament cobertes de manera professional.

Dins del suport que ofereix una persona cuidadora s’inclouen tant atencions de caràcter personal (higiene, alimentació, mobilitat, medicació…) com acompanyament, conversa, escolta activa i contenció emocional. No oblidem que moltes persones grans pateixen solitud i aïllament, cosa que pot aguditzar processos neurodegeneratius com l’Alzheimer. Una bona companyia que estimuli i orienti a la persona gran tant física com mentalment pot alentir el deteriorament cognitiu propi de l’edat.

Gravar un vídeo sobre aquest tema i parlar dels beneficis de viure autònomament amb una persona cuidadora professional que doni suport amb les activitats de la vida diària. Destacar que l’atenció domiciliària millora la qualitat de vida de la gent gran i els permet romandre actius. Comentar també que alleuja l’estrès dels familiars cuidadors.

En resum, comptar amb l’ajuda d’una persona cuidadora experta que acudeixi periòdicament al domicili per assistir al familiar gran dependent és una de les millors solucions. S’eviten o endarrereixen traumàtics trasllats a residències, s’alleuja la càrrega familiar, es garanteix un tracte professional adequat a les necessitats de cada persona i, el més important, es millora la qualitat i dignitat de vida dels nostres majors.

Si desitgen més informació sobre els nostres serveis d’atenció domiciliària per a la gent gran, no dubtin a posar-se en contacte amb la nostra empresa. Serà un plaer poder assessorar-los.

El cost d’un servei d’atenció domiciliària per a persones grans depèn de diversos factors, sent el més important el grau de dependència de la persona i les necessitats específiques de suport i cura.

A grans trets, el servei d’ajuda a domicili a Catalunya es pot contractar de forma privada amb un cost aproximat de 12 a 16 € per hora. Aquest preu inclou la contractació directa d’un professional autònom que acudeix al domicili a realitzar les tasques de suport establertes.

Tanmateix, cada cop més famílies opten per coordinar l’atenció del seu familiar gran dependent a través d’empreses especialitzades en el sector, com és el cas de Home Server. Aquesta opció sol oscil·lar entre els 16 i 22 € per hora, però presenta avantatges addicionals molt interessants.

Primer de tot, en contractar una empresa com Home Server, tot el personal auxiliar compta amb una àmplia experiència demostrada en l’assistència a domicili de persones grans en situació de dependència. Han estat rigorosament seleccionats i reben formació periòdica sobre novetats en geriatria i gerontologia.

A més, al coordinar els serveis a través d’una empresa, s’alleugen notablement les preocupacions familiars donat que disposen d’un interlocutor de referència que supervisa directament la prestació del servei. Això genera gran tranquil·litat respecte al fet que la persona gran estigui sempre òptimament atesa.

Una altra avantatge de gestionar l’atenció domiciliària a través d’empreses com Home Server és que poden orientar sobre possibles ajudes, prestacions o desgravacions econòmiques depenent de la situació de dependència del usuari. Així s’optimitza l’impacte del cost del servei en l’economia familiar.

Per tant, si bé els preus orientatius per hora d’atenció domiciliària a Catalunya es mouen entre els 12 i els 22 euros de mitjana, el més recomanable és analitzar detingudament les necessitats particulars de la persona dependent i deixar-se assessorar per professionals del sector. Des de Home Server ens adaptem a cada situació familiar concreta elaborant un pla d’atenció personalitzat i detallant un pressupost total sense compromís. No dubtin en contactar amb nosaltres.

El servei de cura de persones gent gran a domicili destaca per oferir atenció personalitzada i propera, adaptant-se a les necessitats específiques de cada individu. L’equip altament capacitat assegura el benestar i la seguretat a casa. La flexibilitat en els serveis, la confiança respaldada per verificacions d’antecedents i l’atenció integral que aborda tant les necessitats pràctiques com emocionals són raons clau per contactar amb aquest servei. L’objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones grans i proporcionar tranquil·litat a les seves famílies.

tercera edad

Truca'ns al
93 417 62 52

El nostre servei et dóna la solució completa per
les millors cures.

Sol·licita més informació

⚠️ Si busques ocupació, assegurat de seleccionar "busco treball", en cas contrari el teu missatge no serà processat ⚠️

Motivo*
*
Abrir chat